Een uniek partnership.
Verantwoordelijk voor het hele proces: van de
ontwikkeling tot de bouw en het onderhoud van modulaire woningen.

Tatami werkt nauw samen met gerenommeerde partners in de vastgoed- en interieurbranche. TANK ontwerpt de woonbeleving, de inrichting, de gemeenschappelijke- en buitenruimtes alsmede de plattegronden. Paul de Ruiter Architects ontwerpen, op basis van de Tatami modules steeds een uniek gebouw. Zij zorgen voor de stedenbouwkundige inpassing, en garanderen de WELL- duurzaamheid- en energieprestaties van elk Tatami gebouw.

Tatami brengt de expertise van diverse industrieën en disciplines samen.

Oprichter Stan Vermeulen is medeverantwoordelijk voor het internationale succes achter het premium kinderwagenmerk Joolz. Van 2011 tot 2019 ontwikkelde en stuurde hij het merk aan. Van e-commerce, fundraising en consultancy tot business development: Stan zet al zijn vakkennis nu in voor Tatami.

Medeoprichters Jeroen Koops en Pepijn van de Weijer hebben samen een projectontwikkelingsbureau, gespecialiseerd in gestapelde woningbouw. Kasper Hesp is senior ontwikkelaar en verantwoordelijk voor de validatie en acquisitie van posities. Bas van Gelderen heeft meer dan zeven jaar in de techniek en productie van modulaire hotelbouw in Europa gewerkt. Adriaan Wijt is als non-executive een actief klankbord en betrokken bij de roadshow richting onze ‘capital partners’.

Je leest hier meer over bij: Experience

Groepsfoto van kernteam Tatami
Stan Vermeulen
Lees meer
Jeroen Koops
Lees meer
Pepijn van de Weijer
Lees meer
Bas van Gelderen
Lees meer
Kasper Hesp
Lees meer
Adriaan Wijt
Lees meer
Coen van Beusekom
Lees meer
Bart Kuipéri
Lees meer
Tatami: Brand/Team
Tatami: Onze Why
Tatami: Ontwikkeling
Tatami: Posities
Tatami: Techniek/Product
Tatami: Duurzaam Rendement

TANK is een gerenommeerd Amsterdams interieur ontwerpbureau gericht op o.a. hospitality, kantoren, leisure en hoogwaardige woningen. Als vaste partner van Tatami zorgt TANK voor toegankelijke en onderscheidende interieurs, die betaalbaar en duurzaam te realiseren zijn.

Paul de Ruiter Architects is een begrip op het gebied van duurzame, innovatieve architectuur met een positieve impact op het welzijn van de gebruiker, de omgeving en de biodiversiteit. Als vaste partner van Tatami richt het bureau zich op ontwerp van slimme, circulaire gebouw configuraties en de architectonische begeleiding van Tatami projecten.

Jan Snel bouwt en levert wereldwijd hoge kwaliteit huisvestingsoplossingen. De modulaire bouwmethode zorgt voor een efficiënter, productiever en circulair bouwproces in eigen fabriekshallen. Tatami en Jan Snel werken samen aan de eerste lijn van Tatami woonproducten. Jan Snel kan naast producent ook als hoofdaannemer optreden.

Duurzame partnerships: samen leren en constant verbeteren.

Legal and privacy policy
©2021